ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Dudeel OH Dudeel


Hello peeps.

Ini adalah bahagian Dudeel OH Dudeel. Well, bahagian ini adalah bahagian dimana semua dudeel dikumpulkan termasuklah dudeel trade antara bloggers. Bahagian ini juga baru dibuat dan diharap anda tidak 'mengCOPY', 'mengPRINTSCREEN' atau sebagainya tanpa izin daripada pemilik sebab mencuri tu kan berdosa :)
Aku sudah MEMBUKA tempahan untuk membuat dudeel so kalau nak tempah boleh drop dekat komen ataupun CBOX. TQ :)

Antara dudeel yang terdapat dalam entri :
Dan dibawah ini antara dudeel trade antara aku dan bloggers :

Ada doodle trade yang aku tak buat entri so takda kat sini. hehe. Nanti kalau aku free aku update okay ?






*Kepada mereka yang berminat sahaja :)

Like dan komen lah kalau suka :)