ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, June 4, 2013

Suatu ketika di Sepang Gold Coast


Assalamualaikum,

Holiday adalah masa untuk berehat dan tentu sekali berehat bersama keluarga tercinta! Last week, Zety & family telah pun melancongkan diri ke Sepang Gold Coast yang terletak di Bagan Lalang which is famous dengan chalet berbentuk palma iteww. Penah dengar tak tentang Sepang Gold Coast ni? Kalau tak pernah dengar, rajin-rajinkan diri untuk Google. Ihiks.
Untuk entri kalini, malas pulak nak taip so korang just enjoy the pictures lah boleh kan? Bak kata pepatah omputih, "Pictures tell the stories" :P

   
Ze beloved family *me taking the picture*
 
From left : Mama, abang & jiji
  
This is my Mak Lang & si kecik Aqif :)
 
 Cuaca was sooo nice that evening! Thank you!
 
 Zety was here. So what? :P
 
Err..my abah and his beauty belly -,-
  
Ijat & Nuyin
   
My precious lil'sister, Nuyin & cousie, Iyadh
 
Again? LOL
Nampak tak tuu? (I mean the Palma Resort :P)
 
We had our dinner here, Restoran Bayu Malam
 
Alhamdulillah, everyone had a happy tummy.
 
Mencuba untuk menjadi seorang profesional dan berakhir 
dengan layang-layang terbang setinggi diri sendiri -,-
 
 
Goodbyeee beach. See you again next time :)


Till then peeps, thanks for reading!


Like dan komen lah kalau suka :)

3 orang dah komen. Awak taknak ? :):

S.NorFatihah said...

Waah bestnya jalan jalan :D

Alin Marlini said...

satu ketika dahulu kak Alin pun kerap ke sana...memang best hadap laut ni..tenang jek

Cik Eka said...

tak penah lagi pegi sepang gold coast ni.

Satu hari nanti nak pegi jugakla. hehehe