ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, September 20, 2011

Saya Nak Buat Kek Untuk MerahItuJambu :)


Salam dan selamat malam.

Entri ringkas khas untuk MerahItuJambu :)

Dah lama beliau jemput aku untuk buat kek sempena hari lahir beliau tapi tak berkesempatan. Bukan sengaja taw awak :)

Mula mula kena letak banner yang memang wajib letak :P


Then, kena laa letak gambar kek yang nak dihadiahkan kepada Cik MerahItuJambu :) Hehe, simple je kek yang aku buat ni sebab tak reti buat kek, makan kek sangat reti :P *sorry kalau tak sedap. hihi~ 

# Ni kek ke cupcake ? Bantai laa labu :P

Sempena ulangtahun kelahiran Cik MerahItuJambu yang ke-teeett~
Saya, Cik Zety nak ucap, nak wish :

Have a successful year filled with succes and glory. Enjoy your day and the life ahead. May the best be with you and hopefully get married soon with the lovely one :)


*Sorry lambat taw awak, jangan lupa Oktober nanti saya nak kek betul betul :P 






Like dan komen lah kalau suka :)

5 orang dah komen. Awak taknak ? :):

merahitujambu said...

ala2..somelnya..janji cake dear..ahahahah...satu je?cukup ke??hehehe...terima kasih

adamainaa.com said...

serious cantik

Ninie said...

comelnya!!! Hihiks...suka....comel sgt. Cane buat nih?? hihiks...dh follow kamu. Sudi2 terjah ninie juga.

Cik Zety said...

tenkiuu adamainaa :) @adamainaa.com

Cik Zety said...

tenkiuu sudi folow :) @Ninie